Use double quotes to find documents that include the exact phrase: "aerodynamic AND testing"

Canada has its first ever World Rowing Beach Sprint Finals medal with a first place finish by Brienne Miller (North Star Rowing Club) in the women’s solo (CW1x).

Miller was dominant throughout the 2021 World Rowing Beach Sprint Finals, which took place September 24 to 26 in Oeiras, Portugal. She won all of her races, taking first in the final over France’s Maya Cornut.

Aubrey Oldham (Leander Boat Club) and Sarah Pidgen (Don Rowing Club) had a strong showing in the mixed double (CMix2x) event, finishing with the fifth best time in the time trials and winning their repechage to progress to the quarterfinals. They had a close loss in the quarterfinals, with Greece edging them out by just 0.25 seconds.

Oldham also raced in the men’s solo (CM1x) event, progressing through the first three rounds to qualify for the quarterfinals, which he lost to eventual silver medallist Kjetil Borch of Norway.

Race footage can be viewed on World Rowing’s YouTube Channel. For more information and full results, visit www.worldrowing.com.

Join the conversation @rowingcanada: #WRCoastal #WRBSF #WRBSFOeiras #rowingcanada #aviron

lmontroy@rowingcanada.org

Le Canada a remporté la première médaille de son histoire aux Finales mondiales de sprint sur plage de World Rowing grâce à la première place de Brienne Miller (North Star Rowing Club) dans l’épreuve féminine en solo (CW1x).

Miller a été dominante tout au long des Finales mondiales de sprint sur plage de World Rowing 2021, qui ont eu lieu du 24 au 26 septembre à Oeiras au Portugal. Elle a remporté toutes ses courses, remportant la finale devant la Française Maya Cornut.

Aubrey Oldham (Leander Boat Club) et Sarah Pidgen (Don Rowing Club) ont bien fait à l’épreuve double mixte (CMix2x), prenant le cinquième rang dans l’épreuve contre la montre pour ensuite remporter leur vague de repêchage pour accéder aux quarts de finale. Ils se sont ensuite inclinés par 0.25 seconde au profit d’un duo grec en quarts de finale.

Oldham a aussi participé à l’épreuve masculine en solo (CM1x), passant par les trois premières rondes pour accéder aux quarts de finale où il a perdu contre le Norvégien Kjetil Borch, éventuel médaillé d’argent.

Vous pouvez revoir ces courses sur la chaîne YouTube de World Rowing. Pour de plus amples renseignements et pour tous les résultats, visitez le site www.worldrowing.com.

Joignez-vous à la conversation avec @rowingcanada en utilisant les mots-clics : #WRCoastal #WRBSF #WRBSFOeiras #rowingcanada #aviron